Kaarten 2020

Westkapels Amateur Theater

Kaarten 2020

Beste toneelliefhebber,


Het hoeft waarschijnlijk niet gezegd te worden dat het geen evidentie is om in deze tijden vooruit te blikken en een datum te prikken om "van mijn erf" alsnog voor u te brengen.

De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus dwingen ons om de voorstellingen die verplaatst waren naar mei, opnieuw te verplaatsen.

De voorstellingen staan gepland op do 17, vrij 18 en zaterdag 19 september 2020. Hopelijk is het virus dan uitgeraasd en kunnen deze voorstellingen wel doorgaan.

Hebt u reeds kaarten besteld en betaald? Geen probleem... hou de kaartjes goed bij, zij blijven geldig bij de volgende voorstelling. 

het systeem van de kaarten inruilen blijft hetzelfde als vorige keer...


Hebt u kaarten (besteld) voor:

        * donderdag 12 maart kunt u die inruilen voor donderdag 17 september 2020

        * vrijdag 13 maart kunt u inruilen voor vrijdag 18 september 2020                                          * zaterdag 14 maart kunt u inruilen voor zaterdag 19 september 2020


wij vragen enkel een bevestiging per mail naar kaarten@toneel-wat.be met uw naam en het aantal kaarten dat u wenst om te ruilen.


Hebt u kaarten voor een bepaalde dag en u wil op een andere dag komen? Dat kan... zolang de betreffende dag niet uitverkocht is... 

Of hebt u een andere vraag? Stel ze gerust via kaarten@toneel-wat.be .


We hopen het niet, maar mochten de voorstellingen ook in september niet kunnen doorgaan, of kunt u er niet bij zijn op voorgestelde datums, dan blijven uw tickets geldig op de eerstvolgende productie in maart 2021.met vriendelijke groeten,

het bestuur Westkapels amateur theater


(*) bij het online bestellen van kaarten, geef je ons toestemming dat we je email adres gebruiken voor het bevestigen van de reservatie (zie privacy verklaring)

CONTACT DETAILS

info@toneel-wat.be

Volgende productie


van mijn erf


17, 18 en 19 september 2020

in het Parochiaal centrum te Westkapelle

 

 


© Copyright. All Rights Reserved.